В торговому центрі «Майдан» у Чернівцях стався вибух. Обійшлося без жертв (ФОТО)

1 з 4

ЩО ЦЕ БУЛО? /

У Чернівцях у торговому центрі «Майдан» сьогодні вранці стався вибух. Інформації про постраждалих наразі немає.

 Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. «Надійшло повідомлення про те, що в ТЦ «Майдан» у ресторані через невідому причину в складському приміщенні відбувся вибух, внаслідок чого розбито вікна та пошкоджено стіни», - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції Чернівецької області кажуть, що отримали повідомлення про вибух близько 08:30 ранку, усіх відвідувачів евакуювали. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини вибуху.

За попередньою інформацією, під час вибуху ніхто не постраждав. На місце події направили слідчо-оперативну службу, працівників патрульної поліції, ДСНС та газової служби.

Вибух, який прогримів сьогодні вранці у торговому центрі «Майдан», не спричинив пожежу. Жертв та постраждалих під час цієї надзвичайної події не було. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України. 

«7 лютого о 08:28 у місті Чернівці у трьохповерховому ТЦ «Майдан» на третьому поверсі в підсобному приміщенні кафе «Сушия» стався вибух без послідуючого горіння. Жертв та постраждалих немає», йдеться у повідомленні. Читайте наші новини в Instagram Рятувальники зазначили, що вибухом зруйнувало легку внутрішню перегородку та вікно. 

До ліквідації наслідків вибуху від ДСНС залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації