У квартирі на вулиці Поштовій в Чернівцях стався вибух: постраждалий у реанімації

НП МІСЦЕВОГО МАСШТАБУ /

У Чернівцях на вулиці Поштовій стався вибух в житловому будинку. Про це повідомляють очевидці у спільноті Chernivtsigram, пише ІА АСС. Аварія сталася сьогодні, 3 січня. Зазначається, що постраждала одна людина.

В Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області підтвердили інформацію очевидців. «Надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Чернівці по вул. Поштовій, на 4 поверсі стався вибух побутового газу, потерпіла одна особа. Наразі встановлюються обставини інциденту. На місці працюють патрульні та УДСНС», - розповіли у пресслужбі УПП.

Водночас у пресслужбі ПАТ «Чернівцігаз» наголосили, що стверджувати про те, що у квартирі вибухнув саме газ - ще зарано. Відповідні висновки повинні зробити фахівці. «Прилади газові там неушкоджені, тобто говорити про вибух газу, не маючи висновку комісії, ніхто не береться. У квартирі стався вибух. Аварійники повідомляють, що вся проводка поплавлена. Що там сталося поки ніхто встановити не може», - розповіла ІА АСС Вікторія Голодняк, начальник управління зовнішніх комунікацій ПАТ «Чернівцігаз».

У Відділі комункації поліції Чернівецької області повідомили, що за попередньою інформацією постраждав власник квартири 1938 року народження. Наразі він в реанімації з опіками.

Фото УПП та АСС


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації