На Буковині під колесами легковика загинув велосипедист

ТРАГЕДІЯ /

Сьогодні, 13 січня, до поліції Чернівецької області надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка, який травмувався під час автопригоди в селі П’ядиківці. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Чернівецького районного управління поліції.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, постраждалого з травмами медики доставили до лікарні, де він невдовзі помер.

Попередньо правоохоронці встановили, що 35-річний житель села Оршівці виїхав на велосипеді з другорядної дороги на головну, де зіткнувся з автомобілем «Renault Duster» під керуванням 63-річного жителя села Неполоківці. Лікарі госпіталізували велосипедиста з переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою до реанімаційного відділення, де він помер.

Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації