Білоруську опозиціонерку Марію Колеснікову, яка напередодні порвала паспорт, щоб її не викинули з країни, кинули у мінське СІЗО

АГОНІЯ ДИКТАТОРА /

Членкиню Координаційної ради Білорусі Марію Колеснікову затримала міліція й утримує у слідчому ізоляторі №1 у Мінську. Про це повідомив TUT.by батько Марії Олександр Колесніков.

"Керівник слідчої групи головного слідчого управління СК Василюк подзвонив мені й повідомив, що вона арештована. Запропонував привезти передачу", – сказав Колесніков.

7 вересня Олександр Колесніков заперечив, що його донька планувала виїхати до України, та повідомив, що подав до міліції заяву про її зникнення.

Нагадаємо, зранку 8 вересня провладне білоруське видання BELTA повідомило, що членкиню Координаційної ради білоруської опозиції Марію Колеснікову в ніч на 8 вересня затримали на кордоні Білорусі з Україною.

Напередодні Марія Колеснікова, Антон Родненков та Іван Кравцов перестали виходити на зв’язок, деякі білоруські ЗМІ повідомляли, що Колеснікову нібито викрали.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що білоруська влада примусово вислала за межі країни двох опозиціонерів Антона Родненкова та Івана Кравцова. При цьому третя опозиціонерка Марія Колеснікова, про затримання якої повідомлялося раніше, залишилася на території Білорусі.

Вранці 9 вересня у штабі опозиціонера Віктора Бабарика невідомі в масках викрали члена Координаційної ради Максима Знака.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації