Влада перетворює театр в обслуговуючий персонал концертів: популярний актор пояснив, чому звільняється з Чернівецького драмтеатру

Актор Чернівецького музично-драматичного театру імені О. Кобилянської Григорій Руденко-Краєвський звільняється з театру через "розлад з колективі".

Про це сьогодні розповів артист під час зустрічі із журналістами, пише molbuk.ua.

"Я звільняюсь за власним бажанням з театру. Мистецтво зараз знаходиться в стані боротьби. Я не розумію чому таке відбувається в нашому театрі імені Ольги Кобилянської, театрі, де я віддав своє життя, поклав своє здоров'я. І зараз я не можу стояти осторонь чи йти боротися за якісь вигадані людьми речі, за якусь ефемерну владу. Адміністрація не може знайти між собою якісь доторки, взаєморозуміння. Замість того, щоб творити театр почав всередині воювати. Я не хочу воювати, тому я просто йду. Я хочу займатися мистецтвом, а не розбратом", - пояснив актор.

Він також звернувся й до влади.

"Вибачте, не ображайтеся, але театр не є місцем концертних подій. Театр знаходиться всередині, а не обслуговує персонал концертів. Наш театр за останній рік створив тільки одну виставу, все інше одноразові акції, які ми обслуговуємо, з якими звертається влада до театру", - зазначив Григорій Руденко-Краєвськи.

Він додав, що завтра востаннє зіграє в театрі у виставі "Ніч на полонині".

Нагадаємо, що вчора, 2 вересня, улюбленець чернівецької публіки, актор Чернівецького музично-драматичного театру імені О. Кобилянської, Григорій Руденко-Краєвський написав на своїй Фейсбук сторінці, що звільняється з театру.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації