У Літературному целанівському центрі відбудеться публічна розмова про єврейський бренд українських Чернівців

У середу, 18 серпня о 19:00 у Літературному целанівському центрі (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться третій захід проєкту «Czernowitz сьогодні: світське культурне єврейське життя 2021» у цьому році, а саме – публічна розмова на тему «Єврейський бренд українських Чернівців» з Мариною Лібановою – директоркою книгарні «Букініст». Модерує розмову Президент MERIDIAN CZERNOWITZ – Святослав Померанцев.

Розмова торкнеться питань про те, як цікавим особистостям вдається стати впізнаваним брендом, а їх проектам – візитівкою міста. В чому секрет успіху чернівецьких ініціатив? Чому, якщо ви не були у книгарні «Букініст» та Літературному целанівському центрі, то ви не були в сьогоднішніх Чернівцях? Про це говоритимуть люди-бренди нашого міста – Марина Лібанова і Святослав Померанцев.

Вхід вільний (тільки в масках). Також передбачений онлайн-стрім події на Facebook-сторінці Літературного целанівського центру.

Проект відбувається за фінансової підтримки: Dutch Jewish Humanitarian Fund та Міністерства закордонних справ Німеччини.

Команда Meridian Czernowitz та Літературного целанівського центру запрошує усіх бажаючих


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації