У чернівецькому видавництві “Чорні вівці” виходить дитяча книжка, яка подарує відчуття Різдва

ПРО ХОРОШЕ... /

Наприкінці листопада в дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачить світ нова книжка української письменниці Наталії Пашинської «Різдвяні історії під подушку». Вона складається із 50 коротких оповідок, що занурять читачів у вирій святкових приготувань і подарують відчуття справжнього різдвяного дива. Теплі ілюстрації до книжки зробила Анастасія Хмара, - повідомили БукІнфо у прес-службі видавництва.

Герої «Різдвяних історій» – вигадливі, пустотливі, допитливі й неймовірно милі. З книжки ви дізнаєтесь, чим пахне Різдво, завітаєте в книжкову крамницю дідуся Бобра та іграшкову крамничку бабусі Сови, посмакуєте запашні пампушки ведмедика Ву, познайомитесь із Єнотом, який любить читати та Кабанчиком, що не любив Різдво, покатаєтесь різдвяним потягом та разом із Пінгвінятком Лорі напишете листа Санта Клаусу. Книжка також містить прикладну складову – наприкінці читач знайде інформацію, як зробити об’ємну сніжинку.

За словами авторки Наталії Пашинської, «Різдвяні історії під подушку» – це книжка зі солодким запахом мандаринок та хрускотом пухнастого снігу під ногами. «Я просто обожнюю зимові свята, – говорить письменниця, – і це надихнуло мене на створення «Різдвяних історій», в яких святкування та новорічно-різдвяна магія не обходяться без бешкетних та цікавих пригод. Сподіватимусь, що історії припадуть до серця читачам і подарують святковий настрій!».

Ілюстраторка книжки Анастасія Хмара зізнається, що в неї дуже теплі відчуття від цього проєкту. «Приємно було ілюструвати такі добрі та світлі історії, – зауважує вона. – Як закінчувала кожну ілюстрацію, читала п’ятирічній дочці по одній казці з книжки і їй сподобалось. Тож, я б рекомендувала це видання для дошкільнят/молодшого шкільного віку, або всім, кому хочеться відчуття різдвяної казки».

Книжка сподобається маленьким читачам від чотирьох років та їхнім батькам.

ДОВІДКА.

Наталія Пашинська народилася 23 серпня 1986 року у місті Коростень Житомирської області. З 2007 року мешкає у місті Київ. Закінчила економічний факультет в Інституті підприємництва та сучасних технологій та фінансово-економічний факультет Європейського університету. Наразі працює проєктною менеджеркою у сфері інформаційних технологій. Авторка книжок: «Загублені у часі» (2014), «Брум-Вжик, який мріяв стати пожежником» (2015), «Алфі, що живе у шафі» (2017), «Маленьке мишенятко на ім’я Донні» (2017), «Швидкий Флінн» (2019), «Малюк Коргі» (2020), «Малюк Коргі вчиться рахувати» (2020), «Різдвяні історії під подушку» (2020).

Анастасія Хмара народилася у 1989 році у місті Києві. Малює з дитинства, а з 2017 року це стало її професією. Наразі працює ілюстраторкою та дизайнеркою персонажів. Захоплюється фотографією, обожнює подорожувати. Її автопортрет у «Різдвяних історіях…» – куниця-мандрівниця Софі. Має дочку 5 років, тому з особливою теплотою ставиться до світлих і добрих дитячих книжок.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації