Kalush Orchestra скасували виступ на фестивалі у Чорногорії через участь у ньому російської діджейки

8 серпня гурт Kalush Orchestra записав сторіз із проханням до фестивалю Sea Dance у Чорногорії з проханням скасувати виступ російської діджейки. Однак організатори відмовилися, тож музиканти повідомили у своєму Instagram, що вирішили не брати участь у події. "Ми не будемо виступати з пропутінською російською артисткою на одній сцені. На звернення гурту організатори відмовилися скасовувати виступ Ніни Кравіц. Тому, як і обіцяємо, скасовуємо свій виступ там", – прокоментував рішення гурту фронтмен Олег Псюк.

Також музикант додав, що "бажання виступати на одній сцені" з Ніною Кравіц у гурту немає, тому гурт закликає не купувати квитки на фестиваль у Чорногорії усім, хто хотів потрапити саме на виступ Kalush Orchestra, пише Суспільне Культура.

"Ми співчуваємо учасникам українського Kalush Orchestra та всім жертвам війни в Україні, але дискримінація будь-якого артиста за національною ознакою є абсолютно неприпустимою", – саме так пояснили свою відмову скасувати виступ російської діджейки організатори.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації