Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині

Цьогорічні представники України на Євробаченні-2022 гурт «Kalush Orchestra» вирішили: найкраще, що зараз можуть зробити для країни — це підтримати Україну своїм виступом та через спілкування з європейською аудиторією.

Тож учасники гурту вперше від початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну зібралися у Львові та починають підготовку до виступу в Турині, пише Суспільне.

Kalush Orchestra погодилися взяти участь у промоконцертах напередодні Євробачення. На всіх заходах гурт планує збирати кошти для допомоги Україні. Деталі проведення промотуру та подій, в яких Kalush Orchestra будуть брати участь, оголосимо найближчими днями.

«Хочемо показати українську музику світовій спільноті, наш дух, що нас не зламати. У такий складний час нам дуже потрібна підтримка», — кажуть у гурті.

Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині. Фото: Суспільне

Виїхати у промотур за кордон Kalush Orchestra планує вже у неділю. Суспільний мовник отримав офіційний дозвіл на поїздку гурту від керівництва держави.

Як повідомляє ВВС-Україна, Kalush Orchestra вперше від початку війни виконали пісню Stefania наживо, а не онлайн.
Гурт нарешті зібрався разом і виступив біля ратуші у Львові. У промоконцертах перед Євробаченням гурт збиратиме кошти на відновлення українських міст.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації