Поліція шукає невідомих, які у Чернівцях побили двох людей. З"явлося відео, як серед дворів вони тікають у балаклавах (відео)

ШУКАЮТЬ ЛЮДИ І ПОЛІЦІЯ /

На території області введено спеціальну поліцейську операцію. На місці події працює слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП і наряд патрульної поліції.

Сьогодні, 28 січня, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях на проспекті Незалежності виник конфлікт між водіями двох транспортних засобів.

Зі слів заявника, під час інциденту кермувальник мікроавтобуса «Opel Vivaro» та двоє його пасажирів завдали тілесні ушкодження водію і пасажиру автомобіля «Ford Focus» та втекли в невідомому напрямку.

За вказаною адресою виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, Чернівецького районного управління поліції, оперативники Управління карного розшуку ГУНП, слідчо-оперативні групи ГУНП і територіального підрозділу поліції та експерти-криміналісти. Наразі поліцейські здійснюють огляд місця події, опитують учасників і очевидців конфлікту й встановлюють всі обставини.

Попередньо, правоохоронці з’ясували, що під час інциденту зловмисники застосували дерев’яні палиці та зброю невстановленого зразка. Внаслідок нападу постраждали двоє чернівчан, віком 25 і 38 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до лікарні й діагностували в них травми ніг і голови.

Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Стрілянина у Чернівцях: очевидці зняли на відео втечу ймовірних нападників у балаклавах

Редакції molbuk.ua оприлюднила відеозапис, на якому видно втечу ймовірних нападників на двох осіб у Чернівцях.

Як видно на відеозаписі, до білого мікроавтобуса "Opel Vivaro" біжать троє молодиків у чорних балаклавах. Вони залізають до "буса" і поспішно від’їжджають геть.

"Дивися, що там робиться! З кийками, пістолетами!" - коментують побачене шоковані очевидці.

На відео також видно номерні знаки мікроавтобуса, в який сіли молодики – вони івано-франківської реєстрації.

Коментує: Віктор СЕМЕНЮК - заступник начальника Чернівецького районного управління поліції - начальник слідчого відділу:


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації