На Буковині за хабар 14 600 грн засуджено керівника державного спеціалізованого лісництва

ЛИПКІ РУЧЕНЯТКА /

За участі Чернівецької обласної прокуратури Першотравневим районним судом м. Чернівці проголошено вирок колишньому керівнику державного спеціалізованого лісництва агропромислового комплексу за фактом одержання ним неправомірної вигоди.

Прокурором доведено, що обвинувачений, перебуваючи на посаді т.в.о. директора та одночасно провідного інженера з лісосировинних ресурсів держспецлісництва, упродовж жовтня 2019 – травня 2020 років, одержав від суб’єкта господарювання 14 600 гривень неправомірної вигоди.

За вказані кошти посадовець мав посприяти укладенню договорів на продаж понад 26.03 м3 деревини різних порід.

26 травня 2020 року слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вироком суду його визнано винним за ч. 1 ст. 368 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 34 000 грн з позбавленням права обіймати певні посади строком на 1 рік, - повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації