Які компанії дають промокод на безкоштовну позику?

Мікрофінансові організації (МФО) за останнє десятиліття повністю «окупували» кредитно-фінансовий сектор короткострокового мікрокредитування. Основна перевага кредитів в МФО перед банківським кредитуванням полягає в його оперативності та лояльності. Оформити позику в МФО можна протягом 1 години, не виходячи з дому в будь-який час дня і ночі, при цьому достатньо буде надати паспортні дані і номер ідентифікаційного коду. При оформленні позики онлайн потрібна ще буде банківська карта українського банку, мобільний телефон і електронна пошта*.

Промокодом в МФО

В даний час на українському ринку мікрокредитування працюють більше сотні різних МФО. В умовах такої жорсткої конкуренції, адміністрації МФО намагаються тими або іншими способами залучити нових клієнтів і утримати постійних. Найчастіше для таких цілей застосовуються різноманітні бонусні акції, іноді, з використанням промокодом.

Промокодом надаються зазвичай персонально, розсилкою на електронну пошту, в особистому кабінеті на сайті МФО, за допомогою СМС-повідомлення. Використовуючи той чи інший промокод, клієнт отримує можливість:

  • Збільшити термін кредитування при незмінній процентній ставці, при цьому в разі пролонгації кредиту не нараховуються додаткові відсотки.
  • Підвищити кредитний ліміт, особливо це актуально для першого кредитування, яке в багатьох МФО оформляється під 0,01%. Використовуючи промокод, можна оформити швидку позику онлайн на максимально можливу суму практично без відсотків.
  • Знизити процентну ставку, іноді (правда, дуже рідко) МФО надають «нульову позику. Це одне з найвигідніших пропозицій для клієнта, оскільки дозволяє користуватися кредитними грошима «даром».

Кращі пропозиції від МФО

Треба сказати, що список МФО, які проводять ті чи інші маркетингові акції з використанням промокодом, досить широкий. Але, все ж, серед такого великого розмаїття є і свої лідери, які надають найбільш вигідні пропозиції своїм клієнтам.

МФО ССлоан проводить дуже агресивну маркетингову компанію по залученню нових клієнтів, в тому числі і з використанням промокодом. «Хітом» є акція «Приведи друга», в якій беруть участь і отримують бонус обидва клієнта, знижка до 0,01%, численні розіграші цінних призів та подарунків.

У Дінеро можна отримати за кожного нового приведеного клієнта бонус в 100 грн. Використовуючи промокод, можна істотно продовжити термін кредитування, а також отримати пільгову відсоткову ставку.

Манівео - один з нинішніх лідерів на українському ринку мікрокредитування, дає можливість по промокодом оформити позику особам з поганою кредитною історією. Для постійних клієнтів розроблена і діє програма лояльності, беручи участь в якій, позичальник може отримати знижку до 50%.

Таким чином, можна констатувати факт, що використання промокодом при оформленні мікрокредиту дає позичальникові істотні додаткові преференції, починаючи від більш високої суми кредитування і закінчуючи низькою процентною ставкою по взятому кредиту.

* пресреліз


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації