Укрзалізниця з понеділка відновлює продаж квитків у Чернівцях та Новоселицькому районі

НАДОВГО? /

У зв'язку з переходом Чернівців та Новоселиччини з «червоної» до «помаранчевої» зони, Укрзалізниця відновила на Буковині продаж квитків. Укрзалізниця, у зв’язку зі зміною епідемічної ситуації у низці міст, серед яких і Чернівці, а також Новоселицький район. Про це ідеться на сайті Укрзалізниці.

Продаж квитків буде відновлений вже з 21 вересня. Це стало можливим завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Доступними для буковинців стануть поїзди: №8/7 Чернівці – Київ, №118/117 Чернівці – Київ, №136/135 Одеса – Чернівці, №702/701 Львів – Чернівці. Також на станціях «Чернівці» та «Новоселиця» буде доступний продаж квитків.

Усі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд. Під час перебування на об’єктах інфраструктури, посадки в поїзд та безпосередньо в рухомому складі необхідно обов`язково одягнути захисну маску чи респіратор, користуватися іншими засобами індивідуального захисту, а також суворо дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Фото з архіву БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації