Пальне в Україні удвічі дешевше, ніж в Європі. Яка так вийшло?

Заступник глави Офісу Президента пояснив, як Україна втримала ціну на паливо вдвічі меншу, ніж у Європі. Це, зокрема, стало можливим завдяки скасуванню податків, зменшенню націнок та іншим рішенням уряду.

Відповідну заяву озвучив заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма. В ОП розповіли, що ворог нас хоче залишити без палива, бензину та дизелю, тому розбомбив декілька десятків нафтобаз, повідомляє 24tv.ua.

Ростислав Шурма розповів: «Попри знищені нафтобази та авіаудари по нафтопереробному заводу в Україні, ми змогли забезпечити наявність палива для наших громадян та аграріїв».

Додав також, що насправді це паливо доставляють з Європи або через неї. Воно аналогічне до європейського. Проте є суттєва різниця в ціні - 40 гривень в Україні та 70 в Європі.

«Ми зробили це завдяки тому, що скасували податки, обмежили націнки автозаправних комплексів. Ми досягли цього завдяки коректній поведінці всіх основних мереж АЗС, які враховують соціальну необхідність цього продукту», - пояснив політик.

В Офісі Президента пояснили, що впевнені в тому, що цю стабільність, яку змогли втримати останніх 58 днів, зможуть втримати й надалі.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації