МакДональдз назвав українські міста, в яких відкриє нові ресторани. Серед них таки будуть Чернівці

МакДональдз має намір у найближчому майбутньому відкрити закладу у Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді. Про це заявив директор з розвитку МакДональдз Україна Віталій Стефурак агентству Інтерфакс-Україна, пише НВ Бізнес.

«З'являться заклади в Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді. І це буде означати, що у всіх обласних центрах уже будуть наші ресторани. Плюс йдемо у великі міста, де ми ще не представлені, наприклад, у Маріуполь», — сказав Стефурак.

Він також повідомив, що в найближчі кілька років МакДональдз має намір відкрити заклади в усіх містах-сателітах столиці: «Наша мета протягом декількох років повністю „закрити“ всі сателіти Києва. Зараз ми у Бучі, Броварах, Борисполі, розглядаємо Ірпінь і інші міста», — сказав Стефурак.

Аналогічне завдання, за його словами, ставиться щодо передмість і міст-сателітів Харкова, Львова, Дніпра і Одеси.

«У містах-мільйонниках і сателітах нас цікавлять в першу чергу окремі ділянки, на яких можуть бути розташовані установи з McDrive, з усіма каналами продажів, які зараз є в Україні», — сказав Стефурак.

Крім цього, МакДональдз почне розвивати в Україні мережу придорожніх ресторанів

МакДональдз планує розвивати в Україні мережу закладів уздовж автотрас. Перші з них з’являться у 2022 році.

Про це заявив директор з розвитку МакДональдз Україна Віталій Стефурак в інтерв'ю Інтерфакс-Україна, пише НВ Бізнес.

«Це новий для нас сегмент, який ми плануємо розвивати. Сподіваюся, вже наступного року побачимо заклади безпосередньо на трасах», — повідомив Стефурак.

За його словами, кампанія поновлення дорожньої інфраструктури, зростання внутрішнього і зовнішнього туризму роблять такі проекти актуальними. «Кількість транспорту, що проїжджає в тому чи іншому напрямку, вже достатня. Є дороги, автостради, які вже готові для того, щоб інвестувати і отримати нормальний термін окупності», — повідомив він.

Стефурак розповів, що розробляються два формати майбутніх проектів вздовж трас: ресторан МакДональдз як складова автозаправного комплексу та заклад як складова хабу, де є не тільки автозаправна станція, а й інші інфраструктурні об'єкти.

«Метою є не один МакДональдз, а синергія різних видів бізнесу і сервісу, затребуваного тими, хто подорожує», — зазначив топ-менеджер. За його словами, вже зараз ведуться переговори з мережами АЗС — але «без ексклюзивності». Єдиним критерієм є локація.

Раніше повідомлялося про те, що група компаній Socar, що володіє мережею АЗС, буде розвивати в Україні франшизу американської мережі закусочних з хот-догами Nathan’s Famous.

Також повідомлялося, що на український ринок готується вийти мережа фаст-фудів Burger King.

Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 року у Києві. Наразі мережа МакДональдз в Україні налічує 104 ресторани у 24 містах. Ювілейний 100-й заклад було відкрито у травні 2021 року в Харкові.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації