Депутат облради Гостюк ініціює в області процес повернення газових мереж у власність територіальних громад. Першою стала Рукшинська ОТГ на Хотинщині (ВІДЕО)

ВАЖЛИВА ІНІЦІАТИВА /

Депутат облради Василь Гостюк ініціює в області процес повернення газових мереж у власність територіальних громад. Першою стала Рукшинська ОТГ на Хотинщині. Про це депутат написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Гроші громадам, а не олігархам! Процес пішов!

Як депутат Чернівецької обласної ради був присутній на засіданні виконкому Рукшинської ОТГ. Саме Рукшинська ОТГ на чолі з її головою героєм-АТОвцем Олегом Горбатюком першою в області, напевно і в Україні, реально розпочала процес повернення газових мереж в свою власність і запровадження ринкових умов співпраці з олігархами-постачальниками газу. Спільно з членами виконкому склали проект відповідного рішення, підтриманий одностайно всіма присутніми!

Запрошую всі громади до якнайшвидчего поширення цього досвіду. Завжди готов усіляко допомогти.

Привідкрию свою наступну ініціативу: у відповідь на запровадження державою плати за транспортування електрики, пропоную зобов’язати обленерго почати сплачувати за оренду землі під ТП і стовпами електромереж, - додав Василь Гостюк.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації