"Битва" за мільярд: Турецький «Онур» та ще кілька фірм не допустили до участі в тендері реконструкції аеродорому у Чернівцях

До участі в аукціоні щодо реконструкції аеродромного комплексу міжнародного аеропорту "Чернівці" імені Леоніда Каденюка допустили дві фірми, пропозиції ще трьох компаній відхилено.

Як повідомляє molbuk.ua, про це свідчить інформація, оприлюднена на сайті торгів на платформі ProZorro.

Зокрема, до участі в торгах допустили ТзОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада". Компанія зареєстрована у Вінниці і займається будівництвом доріг та автострад.

Іншою фірмою, яку допустили до участі в аукціоні, стало ТОВ "Енергетично-дорожнє будівництво". Компанія також займається будівництвом доріг та автострад і зареєстрована у місті Канів Черкаської області.

Не допустили до участі у тендері ТзОВ "Ростдорстрой" (Одеса), ТОВ "ШБУ-77" (Ужгород) й ТзОВ "Онур конструкціон інтернешнл" (фірма з турецькими інвестиціями, зареєстрована у Києві).

Як відомо, очікувана вартість проведення реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту "Чернівці" – майже один мільярд гривень. Замовником торгів є управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА. Аукціон стартує з 21 лютого.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації