Буковинські свободівці привітали колектив "Чернівецького машзаводу" зі славним 75-річним ювілєм!

З ЮВІЛЕЄМ! /

Знаменний ювілей сьогодні у День Машинобудівника відзначають наші машзаводівці. Чернівецькому знаному на увесь світ підприємству ТОВ "Машзавод" 75 років!

Від нашої Буковинської свободівської родини маю честь привітати наших машинобудівників і насамперед Генерального директора ТОВ"Машзавод" Сідляра Віктора Анатолійовича з вагомим ювілеєм, - написав у Фейсбук голова Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Мельничук.

Чернівецький флагман українського машинобудування за часи свого існування багато що пережив. Були часи розквіту підприємства та непрості сторінки, але вже в Незалежній Україні у непростих економічних умовах керівництво підприємства, за внутрішніми переконаннями в першу чергу Віктора Сідляра, завжди підтримували патріотичні та проукраїнські справи, опікувалися тими, хто в боротьбі за Незалежну Україну втратив здоров'я та постраждав від переслідуваня сталінським режимом.

Саме в потребі підтримки української культури, мови, книжки та необхідності поширення патріотичного виховання вперше зустрілися з Віктором Анатолієвичем ще до Помаранчевої революції і з розумінням потреби поширення всього українського з того часу підтримуємо позитивні відносини.

В цей день 75-річного ювілею "Машзаводу" щиро бажаємо нашим машинобудівникам насамперед міцного здоров'я, відновлення виробництва, можливість розвитку та процвітання і насамперед всім нам орієнтуватися та діяти на розвиток Чернівців, Буковини та України.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації