У Ратуші створили робочу групу, яка до 1 квітня має остаточно визначитися щодо організації паркування на вулицях Чернівців

ПАРКОВКА /

12 березня створено робочу групу з питання організації паркування транспортних засобів в м.Чернівцях, яка до 1 квітня повинна надати свої пропозиції щодо вирішення зазначеного питання.

До складу групи, яку очолили заступники міського голови Василь Зазуляк та Євгеній Маховіков, увійшли депутати міської ради VIII скликання, фахівці департаменту житлово-комунального господарства міської ради, юридичного управління, начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Чернівецькій області та громадські активісти.

Відповідно, втратили чинність розпорядження міського голови від 24.09.2019 р. №406-р «Про робочу групу з підготовки проекту Програми організації паркування в м.Чернівцях», від 14.11.2019 р. № 469-р «Про внесення змін до складу робочої групи з підготовки проекту Програми організації паркування в м.Чернівцях, затвердженого розпорядженням міського голови від 24.09.2019 р.№406-р», від 11.01.2021 р. №10-р «Про робочу групу з питань організації паркування транспортних засобів в м.Чернівцях».


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації