Мене здивувала реакція голови ОДА. Нікого з Ратуші на засідання обласної комісії ТЕБ і НП не запрошували, - мер міста Клічук

ТАКІ РЕАЛІЇ /

"Нікого з Чернівецької міської ради на засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НП) не запрошували - ні мера міста, ні його заступників. Тому мене щиро подивувала така реакція керівника області. Навіть не знаю, як це можна прокоментувати. Ми абсолютно адекватні", - зазначив кореспондентові БукІнфо міський голова Чернівців Роман Клічук, коментуючи слова голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука, який обурився, не побачивши представників міської ради сьогодні серед присутніх на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ І НС .

Нагадаємо, сьогодні на початку засідання Осачук поцікавився, чи є присутні з представників міської влади Чернівці. Губернатору повідомили, що заступник голови міської комісії з ТЕБ та НС просив його інформувати завчасно про засідання, тому й не прийшов.

На це Осачук відреагував реплікою, що в міській раді мали би адекватно ставитися до нинішньої ситуації, - пише сайт "Молодого буковинця".

"Це останнє попередження у час цифрових технологій. Добре, що засідання транслюють онлайн і все можна побачити та почути. Але можна було мобілізуватися, маючи чотирьох заступників, і прийти самому міському голові. Бути тут присутнім. При тому, що ми всі пам’ятаємо, як у 2020 році часто міський голова Олексій Каспрук перебував з нами і ми це обговорювали. Тому потрібно просто бути адекватним до тієї ситуації і загрози, яку ми маємо", - сказав Осачук.

Як відомо, сьогодні вранці під приміщенням міськради відбувся пікет підприємців Калинівського ринку, які вимагали у міської ради послабити карантинні обмеження для бізнесу.

Пізніше до пікетувальників прийшов міський голова Роман Клічук, який повідомив, що завтра Калинівський ринок працюватиме.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації