Чернівецька ТВК «розблокувала» реєстрацію «Рідного міста» і «Команди Михайлішина» депутатами. Клічук сподівається, що депутати Продана-Михайлішина працюватимуть конструктивно

СКОРО СЕСІЯ /

Нові члени Чернівецької міської територіальної виборчої комісії на сьогоднішньому засіданні склали присягу і почали свою роботу.

Про це у коментарі журналістці Галині Єреміці повідомив голова ТВК Василь Тимків, пише molbuk.ua

Зокрема, він сказав, що сьогодні нові члени ТВК склали присягу. Водночас Тимків зауважив, що він буде присутній на черговій сесії Чернівецької міськради для того, щоб прийняти присягу 10 нових депутатів міськради.

Міський голова Чернівців Роман Клічук висловив сподівання щодо конструктивної роботи міськради після реєстрації 10 обранців від партій "Команда Михайлішина" та "Рідне місто".

Про це Клічук написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що у четвер, 25 лютого у міськраді, ймовірно, почнуть працювати представники двох партій, які до цього часу не були зареєстрованими.

"У четвер, на третій сесії, до нас, імовірно, приєднаються депутати ще від двох партій. Сподіваюсь, що вони налаштовані на конструктивну роботу заради громади", – повідомив Клічук.

Водночас мер повідомив, що "найбільшим очікуванням виборців усіх партій є злагоджена робота міськради".

"І найсильніше усіх хвилює саме стійкість коаліції. Навіть на ФБ бачу де-не-де провокаційні вкиди, мовляв, хто ж стане "слабкою ланкою". Упевнений: "слабких ланок" в нас немає. Ми можемо мати різні погляди на якісь питання, різні стилі прийняття управлінських рішень, різні підходи до пошуку компромісів. Але в нас одна мета: вивести місто з кризи і повернути його на шлях розвитку", – повідомив Роман Клічук.

Нагадаємо, на попередньому засіданні ТВК не вдалося ухвалити рішення про реєстрацію депутатів від "Команди Михайлішина" та "Рідного міста" через відсутність кворуму.

Як відомо, нове скликання Чернівецької міської ради почало працювати 18 грудня 2020 року. Від того часу Чернівецька міська ТВК не змогла ухвалити рішення про реєстрацію депутатами представників "Команди Михайлішина" та "Рідного міста".


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації