Чернівецькі волонтери, які опікуються безпритульними тваринами, випустили благодійний календар допомоги чотирилапим

НЕБАЙДУЖІ /

Кажуть, що в складні часи, справитися з негараздами та додати впевненості нам допомагають речі, які мають традиційне значення! І чернівецькі волонтери, члени ГО «Волонтерський рух «Небайдужі» , які опікуються безпритульними тваринами та підтримують притулки та центри допомоги тваринам м. Чернівці, змогли і в цьому році продовжити, започатковану у 2019 році ініціативу та втілити в життя проект - Благодійний Календар допомоги тваринам - 2021. Вони запрошують чернівчан придбати цей календар і тим самим долучитися безпосередньо до цієї допомоги.

Цього року героями календаря стали безпритульні собаки та коти в пошуках дому, коні, врятовані з бійні і навіть лисичка Луїза, яку викупили з притравочноі станціі. А з’явився на світ цей календар, завдяки тому, що в Чернівцях живуть і працюють люди, які є, не тільки хорошими бізнесменами, справжніми фахівцями своєї справи, але й розуміють, що допомагаючи найбільш беззахисним, кожен з нас робить світ довкола кращим та насправді отримує внутрішню силу, яка допомагає справлятися з будь-якими негараздами. 11 підприємців та 3 дівчини-фотографа, долучилися до створення цього новорічного дива: Тетяна Буняк, Ольга Федорчак, Вікторія Житарь.

Придбавши календар з одного боку, Ви допоможете чотирилапим та хвостатим підопічним: МКП «Центру стерилізації тварин», центру порятунку тварин «Каруна»,притулку-стайні «Кінний двір» допомогти знайти дім, отримати їжу, необхідні лікування та допомогу, а з іншого отримати море позитиву протягом року, перегортаючи сторінки календаря.

Вартість великого перекидного календаря становить 160 гривень і придбати його можна у зоомагазинах, ветеринарних клініках або замовивши на сторінці ГО «Волонтерський рух «Небайдужі» в соцмережах фейсбук чи інстаграм

Долучайтеся до нової чернівецької традиції – купувати календар для допомоги безпритульним тваринам та починати Новий рік з добрих справ!

Благодійний календар зміг побачити світ, завдяки спонсорській підтримці: співорганізатора - ТОВ "Ciтка Захiд", партнерів: стоматологічного центру «Мікрос», юридичної фірми «Куцак&Партнери», бухгалтерської фірми “OPORA”, Перших київських курсів іноземних мов, спорт-клубу «Актив», мережі супермаркетів низьких цін “TOR-BA”, Приватній лікарській практики Куцак М.М., газеті «Молодий Буковинець», туристичній агенціі “Anex tour”, та завдяки небайдужим Прикордонної Служби України.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації