З 8 до 24 січня на Калинівському ринку працюватимуть лише продуктові ряди у торгових секторах

ВАЖЛИВО! /

Із 8 до 24 січня на Калинівському ринку працюватимуть лише продуктові ряди у торгових секторах. Про це йдеться на сторінці цього комунального підприємства у соціальній мережі Фейсбук.

До відома суб’єктів господарювання та відвідувачі ринку!

Відповідно до Постанови Кабінету міністрів Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 з 8 до 25 січня 2021 року в Україні діятиме жорсткий карантин.

Адміністрація комунального підприємства МТК «Калинівський ринок» попереджає, що з 8 січня 2021 року на території ринку працюватимуть лише продуктові ряди в секторах №4 та №5, а також об’єкти по торгівлі засобами зв’язку, лікарськими засобами, виробами медпризначення, кормами для тварин та побутової хімії.

Просимо звернути увагу, що перебування людей у громадських місцях обов'язково з документом що посвідчує особу, в масках або респіраторах з дотриманням принципу соціального дистанціювання 1,5 метри.

Адміністрація КП МТК «Калинівський ринок» попереджає про безумовне дотримання на території ринку карантинних обмежень та персональну відповідальність кожного за порушення встановлених обмежень.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації