На чернівецькому фестивалі кулінарного мистецтва можна було скуштувати і "капронову бабку", і "морських гребінців" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
СМАЧНОГО! /
У Чернівцях в дворику Ратуші відбувся фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015». Відвідувачі заходу мали змогу не лише подивитися на гастрономічні витвори, але й скуштувати смаколики.
Участь у виставці-ярмарку взяли різноманітних провідні заклади ресторанного бізнесу та кондитерських цехів. Також присутні в дворику люди отримали майстер-класи від буковинських кухарів, кондитерів та майстрів карвінгу.
Пропозиції від кулінарів були на всяк смак та гаманець. Присутні були страви народної кухні, зокрема буковинська традиційна "капронова бабка". Однак були й делікатеси незвичні для місцевих гурманів. Так, в дворику Ратуші можна було скуштувати жаб'ячих лапок, або ж "морських гребінців".
Проводять фестиваль кулінарного мистецтва в Чернівцях вже вчотирнадцяте. Серед гостей є кияни. Одна з них – директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету Тетяна Забігайло.
БукІнфо (с)
БукІнфо (с)
Фото - Максим Козменко
Більше новин по темі:
-
Високогір’я Буковинських Карпат вкриті снігом: в мережі показали фото
-
Переходимо на літній час: що варто знати?
-
Доступ до усього світу в одному місці: Укрпас створив рішення завдяки якому можна купити квитки на всі види транспорту до будь-якого міста прямо на автовокзалі
-
Ліцензовані азартні ігри без верифікації: Як залишитись анонімним
-
Зустрічай весну з нами! У березні в мережі магазинів Тайстра особливо низькі ціни на топові позиції
-
В Україні з 15 березня подорожчає поліс «Зелена картка» для виїзду за кордон. Які нові ціни