На чернівецькому фестивалі кулінарного мистецтва можна було скуштувати і "капронову бабку", і "морських гребінців" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

СМАЧНОГО! / 

У Чернівцях в дворику Ратуші відбувся фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015». Відвідувачі заходу мали змогу не лише подивитися на гастрономічні витвори, але й скуштувати смаколики.
 
Участь у виставці-ярмарку взяли різноманітних провідні заклади ресторанного бізнесу та кондитерських цехів. Також присутні в дворику люди отримали майстер-класи від буковинських кухарів, кондитерів та майстрів карвінгу.
 
Пропозиції від кулінарів були на всяк смак та гаманець. Присутні були страви народної кухні, зокрема буковинська традиційна "капронова бабка". Однак були й делікатеси незвичні для місцевих гурманів. Так, в дворику Ратуші можна було скуштувати жаб'ячих лапок, або ж "морських гребінців".
 
Проводять фестиваль кулінарного мистецтва в Чернівцях вже вчотирнадцяте. Серед гостей є кияни. Одна з них – директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету Тетяна Забігайло.

БукІнфо (с)
Фото - Максим Козменко

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації