На Буковині подешевшала яєшня на салі
В області знизились ціни на яйця й сало, зате виросли - на яловичину і манку. Протягом останньої декади січня цінова інспекція області зафіксувала зниження роздрібних цін на яйця (на 10-14%), сало (2,5%) та на курятину (3,3%).
Це пояснюють, з одного боку, зменшенням попиту, з другого – зниженням цін виробниками, що, вочевидь, є наслідком першого. Переївши важкої їжі на свята, люди тепер віддають перевагу дієтичним продуктам і стравам. Які, у свою чергу, через це дорожчають: попит. Відтак на кінець січня в області зросла ціна яловичини, манної крупи та молочних продуктів, найбільше з-поміж яких продорожчав кисломолочний сир – на 9%. Зважаючи на сезонне зменшення виробництва молока, цінова інспекція прогнозує подальший ріст цін на молочну продукцію, вартість решти продуктів обіцяють стабільну.
«БукІнфо» (с)
-
McDonaldʼs відкриває ресторан у Чернівцях: планують набрати 130 працівників
-
Чернівецька міська рада виділила 5 мільйонів гривень на армію
-
У Чернівцях розпочинають ремонт вулиці Заньковецької: рух вулицею повністю перекриють до вересня
-
Унікальні історичні матеріали знайшли в Чернівецькому архіві: в мерії відкрили виставку цінних документів
-
На Руській у Чернівцях розпочали ремонт й обмежили рух транспорту: у міськраді пояснили, в чому причина
-
Приходять сповіщення про списання коштів: з карток чернівчан почали стягувати гроші за поїздки тролейбусами в борг